R+D+I, muntatges electrònics SMD, THT i
assemblat i cablejat de connectors

Qualitat
Secciones
És política de MEDYP satisfer les expectatives i necessitats dels nostres Clients en harmonia amb l'objectiu de satisfacció de la propietat que ens recolza, establint i mantenint l'alta qualitat dels nostres productes i serveis.
La nostra política de qualitat es basa en els següents principis:
 
El Client és l'element essencial i raó de ser de la nostra empresa. Per tant conèixer les seves necessitats i judicis és fonamental per a nosaltres, solament així podrem satisfer-li. Una part important de la satisfacció del Client radica en la qualitat de servei.
     
La millora contínua és la garantia de futur. El nostre objectiu és eradicar els errors i les causes que els produeixen introduint esquemes preventius. Per a això apliquem els conceptes moderns de la Qualitat a la nostra gestió. El nostre objectiu és zero defectes.

Els nostres proveïdors contribueixen de forma valuosa a ajudar-nos a satisfer les necessitats del Client. La seva contribució és clau per aconseguir l'èxit als mercats d'avui i de demà.
       
La nostra Qualitat es mesura, no solament a complir les especificacions i requeriments, sinó també a superar les expectatives dels nostres Clients, en tots i cadascun dels aspectes del nostre negoci. Aconseguir aquest objectiu ens assegura el lideratge en el nostre camí cap a l'excel·lència.
     
Les mesures mediambientals que emprem en Montajes Medyp es basen en eliminar completament o minimitzar en tot el possible l'impacte ambiental derivat de les nostres activitats i instal·lacions, procurar la utilització eficient dels recursos, prevenir la contaminació de l'entorn i realitzar una correcta gestió dels residus. D'aquesta manera, formem i sensibilitzem a tot el personal en matèria de Qualitat, Seguretat i Salut en el treball.

Establir la Política com a marc de referència per assegurar l'establiment i revisió dels objectius del Sistema Integrat de Gestió. La Qualitat és tasca i responsabilitat de tots. 

Per a això hem establert un Sistema Integrat de Gestió sobre la base dels requisits de la Norma de Qualitat, UNE-EN-ISO 9001:2008

 
Descarregar certificat ISO - Política de qualitat
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat